Zomer-inloopleague:

Er zijn bowlers die krijgen er nooit genoeg van. De zomer-inloopleague biedt voor hen uitkomst. In tegenstelling tot de echte huisleagues mag en kan hier iedereen aan mee doen. Je hoeft ook geen lid te zijn van onze vereniging. De zomer-inloopleague is ook weer zo'n gezellig gebeuren waar iedereen plezier aan beleeft.  Er wordt gespeeld in de periode waarin er geen huisleague is. Er wordt zowel op de dinsdag als ook op woensdag en donderdagavond gespeeld. Het geheel wordt georganiseerd door de bowlingexploitant. Voor meer info kunt u daar terecht.
Omdat dit een recreatief gebeuren is, worden de resultaten niet opgestuurd naar het NBF en tellen ze niet mee voor het paspoortgemiddelde.
De uitslagen zijn echter wel te vinden op onze website en facebookpagina. Na elke speelweek worden daar de resultaten op gepubliceerd.

Editie 2020 zijn: Finalistenlijst

Speelwijze finale